Меню
Външна реклама
Обемни букви
Рекламна табела
Рекламни кутии
Рекламни тотеми
LED Осветление
Производство
Клиенти
За нас
За контакти
рекламна табела

За нас


рекламна табела

ВЪНШНА РЕКЛАМА, СВЕТЕЩИ НАДПИСИ, ТАБЕЛИ:

Проектиране и изработка на:

LED МОДУЛИ, СВЕТОДИОДНО ОСВЕТЛЕНИЕ:

Продажба на специализирани светодиодни LED модули, изграждане на декоратовно и фасадно LED осветление (светодиодно LED осветление):

  • Интериорно и екстериорно осветление
  • Светлинни акценти, скрито осветление за фасади, реклами и мебели
  • RGB-осветление; управление на цветовете
  • Програмируеми контролери за управление на светлината

ГРАВИРАНЕ, РЯЗАНЕ:

Рязане и гравиране по контур със CNC-фреза на рекламна табела  на следните материали:

  • Алуминий, Еталбонд
  • Плексиглас,PVC, разпенени плоскости
  • ПДЧ, МДФ и др.

На 04.08.2020 г. дружеството стартира изпълнението на проект BG16RFOP002-2.073-6450-C01 „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, процедура BG16RFOP002-2.073 - Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19. Бюджет на проекта: 10 000.00 лева от които 8 500.00 лева европейско и 1 500.00 лева национално съфинансиране. Средствата ще бъдат вложени за разходи, необходими за преодоляване на недостига на средства или липса на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19./средстава за суровини и материали за дейността на дружеството/

Основната цел на проектното предложение е осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Резултати: изразяват в постигане на положителен ефект по отношение на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.
Арт Електроник ООД е специализирана фирма с над десетгодишен опит в проектиране, изработка и монтаж на светеща LED външна реклама, обемни букви , уникални рекламни елементи, покривни табели и метални конструкции. Създадена през 2003г. от инж. Георги Дончев и инж. Станимир Тодоров, компанията разполага със собствена производствена база и "ноу-хау" за прилагане на LED (светодиодна) технология в светлинната реклама и обемни светещи букви.

Техническитени екипи извършват монтажни дейности в страната и чужбина.

От началото на 2014г. Арт Електроник ООД предлага в продажба специализирани светодиодни LED модули за производителите на светлинна реклама и осветление в мебелната индустрия.

Повече информация: www.ArtLED.bg

Всички предлагани продукти отговарят на Европейските директиви за качество и безопасност и са придружени със съответните сертификати.

    София, Квартал Враждебна, ул. 1-ва, номер 7     виж на картата »
тел: +359 89 795 99 94 e-mail: artebg@gmail.com